Bog & idéJulie Petrine Glargaard

Bøger skrevet af Julie Petrine Glargaard

Læs mere om Julie Petrine Glargaard
2 produkter
2 produkter
Glasbobler
GlasboblerJulie Petrine Glargaard
49,95 DKK
EBOG
(0)
Glasbobler
Salamimetoden
SalamimetodenJulie Petrine Glargaard
49,95 DKK
EBOG
(0)
Salamimetoden

Mere om Julie Petrine Glargaard

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Julie Petrine Glargaard. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Glargaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Glasbobler" udgivet af SAGA Egmont - "Det 6. kontinent" udgivet af Drama. Teater Grob - "Salamimetoden" udgivet af Drama - "Nekrologer" udgivet af Drama - "Glasbobler" udgivet af Drama

Julie Petrine Glargaards bøger

Der er fem tilgængelige udgivelser af Julie Petrine Glargaard hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Glargaards bøger fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Glargaard er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Julie Petrine Glargaards "Glasbobler"

Hos Bog & idé er "Glasbobler" tilgængelig som ebog. "Glasbobler" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af SAGA Egmont.

"Det 6. kontinent" af Julie Petrine Glargaard

Hos Bog & idé er "Det 6. kontinent" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Drama. Teater Grob.
Detaljer
Fulde navn:
Julie Petrine Glargaard