Bog & idéJulio Cortazar

Bøger skrevet af Julio Cortazar

Læs mere om Julio Cortazar
2 produkter
2 produkter
Historier om kronoper og famøser
Historier om kronoper og famøserJulio Cortazar
199,95 DKK
Hæftet
(2)
Historier om kronoper og famøser
Den tabte himmel
Den tabte himmelJulio Cortazar
99,95 DKK
Hæftet
(0)
Den tabte himmel

Mere om Julio Cortazar

Her hos Bog & idé har du et bredt sortiment af bøger skrevet af Julio Cortazar. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Cortazars bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Parkernes kontinuitet" i serien "Babelserien" udgivet af Forlaget Basilisk - "Den tabte himmel" i serien "Rhodos paperback" udgivet af Rhodos - "Hinkeleg" udgivet af Skjødt Forlag

Bøger skrevet af Julio Cortazar

Julio Cortazar har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Cortazar som hæftet. Julio Cortazar bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Julio Cortazars "Parkernes kontinuitet"

Det er muligt at købe Julio Cortazars "Parkernes kontinuitet" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Babelserien". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Basilisk.

Julio Cortazar "Den tabte himmel"

Hos Bog & idé er "Den tabte himmel" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Rhodos paperback". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Rhodos.
Detaljer
Fulde navn:
Julio Cortazar