Bog & idéJürgen Ehlers

Bøger skrevet af Jürgen Ehlers

Læs mere om Jürgen Ehlers
1 produkter
1 produkter
Ameisen, Bienen und Vulkane - Kurzkrimi aus der Eifel
Ameisen, Bienen und Vulkane - Kurzkrimi aus der EifelJürgen Ehlers
19,95 DKK
Lydbog
(0)
Ameisen, Bienen und Vulkane - Kurzkrimi aus der Eifel

Mere om Jürgen Ehlers

Der er flere forskellige bøger fra Jürgen Ehlers online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Ehlers' bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig tysk.
- "Ameisen, Bienen und Vulkane - Kurzkrimi aus der Eifel" udgivet af SAGA Egmont - "Mitgegangen - Historischer Kriminalroman" udgivet af SAGA Egmont

Mere om Jürgen Ehlers' bøger

Der er to tilgængelige bøger af Jürgen Ehlers hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Ehlers' bøger kommer kun som lydbog. Ehlers' bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af SAGA Egmont.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jürgen Ehlers' "Ameisen, Bienen und Vulkane - Kurzkrimi aus der Eifel"

Det er muligt at købe Jürgen Ehlers' "Ameisen, Bienen und Vulkane - Kurzkrimi aus der Eifel" som lydbog. Du kan derudover altid have "Ameisen, Bienen und Vulkane - Kurzkrimi aus der Eifel" af Jürgen Ehlers med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din tablet, smartphone eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på tysk.

"Mitgegangen - Historischer Kriminalroman" af Jürgen Ehlers

Det er muligt at købe Jürgen Ehlers' "Mitgegangen - Historischer Kriminalroman" som lydbog. Når du køber "Mitgegangen - Historischer Kriminalroman" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er fuldendt. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på tysk.
Detaljer
Fulde navn:
Jürgen Ehlers