Bog & idéJurij Moskvitin

Bøger skrevet af Jurij Moskvitin

Læs mere om Jurij Moskvitin
1 produkter
1 produkter
Simon Spies - Historien om et venskab
STREAM
Simon Spies - Historien om et venskabJurij Moskvitin
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Simon Spies - Historien om et venskab

Mere om Jurij Moskvitin

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Jurij Moskvitin. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Moskvitin.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Simon Spies - Historien om et venskab" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Du må ikke sjuske med dit liv" udgivet af Bianco Luno - "Du må ikke sjuske med dit liv" udgivet af Gyldendal

Mere om Jurij Moskvitins bøger

Jurij Moskvitin har tre bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Jurij Moskvitin bøger i forskellige formater. Bøgerne af Moskvitin er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Simon Spies - Historien om et venskab" af Jurij Moskvitin

Det er muligt at købe Jurij Moskvitins "Simon Spies - Historien om et venskab" som lydbog. Jurij Moskvitins "Simon Spies - Historien om et venskab" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Du må ikke sjuske med dit liv" af Jurij Moskvitin

Hos Bog & idé er "Du må ikke sjuske med dit liv" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Bianco Luno, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jurij Moskvitin