Bog & idéJytte Birk Sørensen

Bøger skrevet af Jytte Birk Sørensen

Læs mere om Jytte Birk Sørensen
5 produkter
5 produkter
Metodiske tilgange i socialt arbejde
Metodiske tilgange i socialt arbejdeEskil Domben
459,95 DKK
Hæftet
(0)
Metodiske tilgange i socialt arbejde
Dig, mig og OS
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dig, mig og OSJytte Birk Sørensen
263,46 DKK
Hæftet
(0)
Dig, mig og OS
Støt mestring - bryd mønstre
Støt mestring - bryd mønstreJytte Birk Sørensen
330,95 DKK
EBOG
(0)
Støt mestring - bryd mønstre
Fra Diagnoser til Udviklingsstøttende kontakt
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fra Diagnoser til Udviklingsstøttende kontaktJytte Birk Sørensen
288,96 DKK
Hæftet
(0)
Fra Diagnoser til Udviklingsstøttende kontakt
Fra lydighed til lydhørhed
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fra lydighed til lydhørhedJytte Birk Sørensen
288,96 DKK
Hæftet
(0)
Fra lydighed til lydhørhed

Mere om Jytte Birk Sørensen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Jytte Birk Sørensen. På listen nedenfor har du de seneste af Sørensens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Støt mestring - bryd mønstre" udgivet af Dafolo - "Fra Diagnoser til Udviklingsstøttende kontakt" udgivet af Dansk Marte Meo Center - "Dig, mig og OS" udgivet af Dansk Marte Meo Center - "Støt mestring" udgivet af Dansk Marte Meo Center - "Dig, mig og os" udgivet af Dafolo - "Trivsel og mistrivsel i et mønsterbrydende perspektiv" i serien "Pædagogik og udvikling" udgivet af Dafolo - "Mønsterbrud i opbrud" i serien "Pædagogik og udvikling" udgivet af Dafolo - "Dig, mig og os" udgivet af Dafolo - "Støt mestring - bryd mønstre" udgivet af Dafolo A/S - "Marte Meo metodens teori og praksis" udgivet af HansReitzels - "Metodiske tilgange i socialt arbejde" udgivet af Gyldendal - "Professionel kærlighed" udgivet af Dafolo - "Marte Meo metodens teori og praksis" udgivet af Gyldendal

Bøger af Jytte Birk Sørensen

Jytte Birk Sørensen har 13 bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Jytte Birk Sørensen fås i udvalgte formater. Sørensen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jytte Birk Sørensens "Støt mestring - bryd mønstre"

"Støt mestring - bryd mønstre" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo.

"Fra Diagnoser til Udviklingsstøttende kontakt" af Jytte Birk Sørensen

Hos Bog & idé er "Fra Diagnoser til Udviklingsstøttende kontakt" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Marte Meo Center.
Detaljer
Fulde navn:
Jytte Birk Sørensen