Bog & idéJytte Faureholm

Bøger skrevet af Jytte Faureholm

Læs mere om Jytte Faureholm
1 produkter
1 produkter
Familierådslagning - en beslutningsmodel
Familierådslagning - en beslutningsmodelJytte Faureholm
189,95 DKK
EBOG
(0)
Familierådslagning - en beslutningsmodel

Mere om Jytte Faureholm

Hvis du søger en bog af Jytte Faureholm, ser du et bredt udbud tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Faureholms bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Familierådslagning - en beslutningsmodel" udgivet af Hans Reitzels Forlag - "Socialt arbejde med sindslidende" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Fra marginalisering til deltagelse" udgivet af HansReitzels - "Kampen for et godt liv" udgivet af Udvikling - "Familierådslagning - en beslutningsmodel" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Jytte Faureholm

Jytte Faureholm har fem bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Jytte Faureholm kan købes i flere formater. Jytte Faureholm bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jytte Faureholms "Familierådslagning - en beslutningsmodel"

"Familierådslagning - en beslutningsmodel" findes på den digitale boghylde som ebog. "Familierådslagning - en beslutningsmodel" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Hans Reitzels Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Jytte Faureholm "Socialt arbejde med sindslidende"

Endnu en af Jytte Faureholm skønne bøger, som er værd at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal Akademisk.
Detaljer
Fulde navn:
Jytte Faureholm