Bog & idéJytte Nakskov

Bøger skrevet af Jytte Nakskov

Læs mere om Jytte Nakskov
1 produkter
1 produkter
KAJ testen. Spontanbenævnt fonologisk test til vurdering af førskolebørns udtale
KAJ testen. Spontanbenævnt fonologisk test til vurdering af førskolebørns udtaleAnne-Grethe Dahms
1019,95 DKK
(0)
KAJ testen. Spontanbenævnt fonologisk test til vurdering af førskolebørns udtale

Mere om Jytte Nakskov

Du kan kun købe en enkelt bog af Jytte Nakskov her hos Bog & idé. Det er "KAJ testen. Spontanbenævnt fonologisk test til vurdering af førskolebørns udtale". Den er udgivet af Akademisk Forlag på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"KAJ testen. Spontanbenævnt fonologisk test til vurdering af førskolebørns udtale" af Jytte Nakskov

Hos Bog & idé er "KAJ testen. Spontanbenævnt fonologisk test til vurdering af førskolebørns udtale" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.

Endnu en af Jytte Nakskov skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jytte Nakskov