Bog & idéJytte Rex

Bøger skrevet af Jytte Rex

Læs mere om Jytte Rex
6 produkter
6 produkter
Kvindernes bog
Kvindernes bogJytte Rex
249,95 DKK
Hæftet
(1)
Kvindernes bog
Kvindernes bog
Kvindernes bogJytte Rex
49,95 DKK
e-bog
(1)
Kvindernes bog
Palle Nielsen TIMEBOG/HOUR BOOK
BOEGERTILSTAERKPRIS
Palle Nielsen TIMEBOG/HOUR BOOKJytte Rex
398,36 DKK
Indbundet
(0)
Palle Nielsen TIMEBOG/HOUR BOOK
Ti vilde heste
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ti vilde hesteElisabeth Rygård
248,96 DKK
Hæftet
(0)
Ti vilde heste
Sønderkysset
SønderkyssetMorten Blok
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Sønderkysset
Limbo
LimboJytte Rex
279,95 DKK
Hæftet
(0)
Limbo

Mere om Jytte Rex

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Jytte Rex. På listen nedenfor finder du de nyeste af Rex' udgivelser.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Jytte Rex' bøger udbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Kvindernes bog" udgivet af Gyldendal - "Kvindernes bog" udgivet af Gyldendal - "Palle Nielsen TIMEBOG/HOUR BOOK" udgivet af Gyldendal - "Dobbeltgænger" udgivet af Roskilde Museum - "Limbo " udgivet af Rhodos

Mere om Jytte Rex' bøger

Jytte Rex har fem bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Rex' bøger kommer i udvalgte formater. Rex' bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jytte Rex' "Kvindernes bog"

Hos Bog & idé er "Kvindernes bog" tilgængelig som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Kvindernes bog" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Jytte Rex "Kvindernes bog"

"Kvindernes bog" kan købes som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Jytte Rex