Bog & idéKari Stai

Bøger skrevet af Kari Stai

Læs mere om Kari Stai
2 produkter
2 produkter
Fint nok
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fint nokKari Stai
229,46 DKK
Hardback
(1)
Fint nok
Fint nok
STREAM
Fint nokKari Stai
119,95 DKK
Lydbog
(1)
Fint nok

Mere om Kari Stai

Hvis du mangler en bog skrevet af Kari Stai, kan du købe et bredt udbud til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Stai.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jakob og Nejkob" udgivet af Gyldendal - "Jakob og Nejkob" udgivet af Gyldendals Bogklubber

Bøger skrevet af Kari Stai

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Kari Stai hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Stai fås blot som indbundet. Stais bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Kari Stais "Jakob og Nejkob"

Det er muligt at købe Kari Stais "Jakob og Nejkob" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Jakob og Nejkob" af Kari Stai

Hos Bog & idé er "Jakob og Nejkob" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendals Bogklubber.
Detaljer
Fulde navn:
Kari Stai