Bog & idéKari Zweber Palmer

Bøger skrevet af Kari Zweber Palmer

Læs mere om Kari Zweber Palmer
5 produkter
5 produkter
Vi Tænker! Sociale opdagelsesrejsende & hæfte 1-5 samlet
Vi Tænker! Sociale opdagelsesrejsende & hæfte 1-5 samletKari Zweber Palmer
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Vi Tænker! Sociale opdagelsesrejsende & hæfte 1-5 samlet
Lærebog for sociale opdagelsesrejsende
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lærebog for sociale opdagelsesrejsendeKari Zweber Palmer
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Lærebog for sociale opdagelsesrejsende
Vi Tænker! Hæfte 1-5 samlet.
Vi Tænker! Hæfte 1-5 samlet.Kari Zweber Palmer
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Vi Tænker! Hæfte 1-5 samlet.
GPS - Gruppesamarbejde, Problemløsning, Social leg
BOEGERTILSTAERKPRIS
GPS - Gruppesamarbejde, Problemløsning, Social legMichelle Winner
269,96 DKK
Hæftet
(0)
GPS - Gruppesamarbejde, Problemløsning, Social leg
Lærebog for sociale problemløsere
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lærebog for sociale problemløsereKari Zweber Palmer og Nancy Tarshis
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Lærebog for sociale problemløsere

Mere om Kari Zweber Palmer

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Kari Zweber Palmer. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Palmer.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "GPS - Gruppesamarbejde, Problemløsning, Social leg" udgivet af Pressto - "Lærebog for sociale problemløsere" i serien "Vi tænker!-serien" udgivet af Forlaget Pressto - "Vi Tænker! 2. del. Sociale problemløsere & hæfte 6-10 samlet " i serien "Vi tænker!-serien" udgivet af Forlaget Pressto - "Vi Tænker! Hæfte 6-10 samlet" i serien "Vi tænker!-serien" udgivet af Pressto - "At tænke tanker og føle følelser" i serien "Vi tænker!-serien" udgivet af Forlaget Pressto - "At tænke med øjnene" i serien "Vi tænker!-serien" udgivet af Forlaget Pressto - "Kroppen i gruppen" i serien "Vi tænker!-serien" udgivet af Forlaget Pressto - "Gruppens plan" i serien "Vi tænker!-serien" udgivet af Forlaget Pressto - "Lyt med hele kroppen" i serien "Vi tænker!-serien" udgivet af Forlaget Pressto - "Vi Tænker!" i serien "Vi tænker!-serien" udgivet af Pressto - "Lærebog for sociale opdagelsesrejsende" i serien "Vi tænker!-serien" udgivet af Forlaget Pressto - "Vi Tænker! Sociale opdagelsesrejsende & hæfte 1-5 samlet" i serien "Vi tænker!-serien" udgivet af Forlaget Pressto

Kari Zweber Palmers bøger

Kari Zweber Palmer har 12 bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Palmers bøger kommer i flere formater. Kari Zweber Palmer bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"GPS - Gruppesamarbejde, Problemløsning, Social leg" af Kari Zweber Palmer

Hos Bog & idé er "GPS - Gruppesamarbejde, Problemløsning, Social leg" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Pressto, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Kari Zweber Palmer "Lærebog for sociale problemløsere"

Det er muligt at købe Kari Zweber Palmers "Lærebog for sociale problemløsere" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Vi tænker!-serien". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Pressto .
Detaljer
Fulde navn:
Kari Zweber Palmer