Bog & idéKarin Baldvinsson

Bøger skrevet af Karin Baldvinsson

Læs mere om Karin Baldvinsson
1 produkter
1 produkter
Das Versprechen der Islandschwestern
Das Versprechen der IslandschwesternKarin Baldvinsson
109,95 DKK
Lydbog
(0)
Das Versprechen der Islandschwestern

Mere om Karin Baldvinsson

Karin Baldvinsson har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Das Versprechen der Islandschwestern". Det er SAGA Egmont, der har publiceret den på tysk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Karin Baldvinssons "Das Versprechen der Islandschwestern"

"Das Versprechen der Islandschwestern" kan købes online som lydbog. Karin Baldvinssons "Das Versprechen der Islandschwestern" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på tysk.

Dette er en også en skøn bog fra Baldvinsson, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Karin Baldvinsson