Bog & idéKarin Bojs

Bøger skrevet af Karin Bojs

Læs mere om Karin Bojs
2 produkter
2 produkter
Min europæiske familie i de sidste 54.000 år (storskrift)
Min europæiske familie i de sidste 54.000 årKarin Bojs
99,95 DKK
EBOG
(4)
Min europæiske familie i de sidste 54.000 år
Klickad
KlickadKarin Bojs
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Klickad

Mere om Karin Bojs

Der er flere forskellige bøger fra Karin Bojs til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Bojs' bogudgivelser.
Bøgerne fra Karin Bojs udbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Min europæiske familie i de sidste 54.000 år" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Klilckad" udgivet af Albert Bonniers förlag - "Min europæiske familie i de sidste 54.000 år " i serien "Magnumbøger" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Min europæiske familie i de sidste 54.000 år" i serien "Magnumbøger" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Min europæiske familie i de sidste 54.000 år" i serien "Magnumbøger" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Syrn selv" udgivet af Gyldendal - "Syrn selv" udgivet af Turbine

Bøger skrevet af Karin Bojs

Du kan finde syv bøger af Karin Bojs her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan finde Karin Bojs bøger i samtlige formater. Bojs har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Min europæiske familie i de sidste 54.000 år" af Karin Bojs

"Min europæiske familie i de sidste 54.000 år" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

"Klilckad" af Karin Bojs

Hos Bog & idé er "Klilckad" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på svensk og er udgivet af Albert Bonniers förlag.
Detaljer
Fulde navn:
Karin Bojs