Bog & idéKarin Christiansen

Bøger skrevet af Karin Christiansen

Læs mere om Karin Christiansen
2 produkter
2 produkter
Sundhedssociologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
SundhedssociologiSigne Vikkelsø
339,96 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedssociologi
Personlig medicin
BOEGERTILSTAERKPRIS
Personlig medicinJohn Brodersen
254,96 DKK
Hæftet
(0)
Personlig medicin

Mere om Karin Christiansen

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Karin Christiansen. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Christiansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Personlig medicin" udgivet af Gyldendal - "Sundhedssociologi" udgivet af Gyldendal - "Medicinsk filosofi" udgivet af Hans Reitzel - "Lægers dannelse" udgivet af Philosophia - "Sundhedssociologi" udgivet af HansReitzels

Mere om Karin Christiansens bøger

Karin Christiansen har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Karin Christiansen kan købes i udvalgte formater. Bøgerne af Christiansen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Personlig medicin" af Karin Christiansen

Hos Bog & idé er "Personlig medicin" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Karin Christiansen "Sundhedssociologi"

Hos Bog & idé er "Sundhedssociologi" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karin Christiansen