Bog & idéKarin Dyhr

Bøger skrevet af Karin Dyhr

7 produkter
7 produkter
Glaspigen
GlaspigenKarin Dyhr
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Glaspigen
Glaspigen
GlaspigenKarin Dyhr
69,95 DKK
EBOG
(0)
Glaspigen
Ude af mig selv
Ude af mig selvKarin Dyhr
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Ude af mig selv
Glaspigen
STREAM
GlaspigenKarin Dyhr
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Glaspigen
Bag om borderline
Bag om borderlineKarin Dyhr
167,96 DKK
Hæftet
(0)
Bag om borderline
Orangeusynlig
OrangeusynligMette Wolfram
199,95 DKK
Paperback
(0)
Orangeusynlig
Ude af mig selv
Ude af mig selvKarin Dyhr
299,95 DKK
EBOG
(0)
Ude af mig selv

Mere om Karin Dyhr

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Karin Dyhr. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Dyhr.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Glaspigen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Ude af mig selv" udgivet af Frydenlund - "Ude af mig selv" udgivet af Frydenlund - "Glaspigen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Glaspigen" udgivet af Documentas - "Bag om borderline" udgivet af Gyldendal - "Glaspigen" udgivet af Gyldendal

Bøger af Karin Dyhr

Der er syv tilgængelige bogudgivelser af Karin Dyhr hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Dyhrs bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Dyhr er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Karin Dyhrs "Glaspigen"

Hos Bog & idé er "Glaspigen" tilgængelig som lydbog. Med Karin Dyhrs "Glaspigen" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Ude af mig selv" af Karin Dyhr

Det er muligt at købe Karin Dyhrs "Ude af mig selv" som ebog. Hvis du køber "Ude af mig selv" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Frydenlund, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karin Dyhr