Bog & idéKarin Esmann

Bøger skrevet af Karin Esmann

Læs mere om Karin Esmann
1 produkter
1 produkter
Arvestykker
ArvestykkerKarin Esmann
30,95 DKK
EBOG
(0)
Arvestykker

Mere om Karin Esmann

Her hos Bog & idé har du et bredt udvalg af bøger af Karin Esmann. På listen nedenfor finder du Esmanns nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Leg & Litteratur" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Paradis på jord" udgivet af U Press - "Det lange lys" udgivet af U Press - "Arvestykker" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Skrivelyst og læring" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Tableau" udgivet af Klim - "Tersløsegaard" udgivet af Den Holbergske Stiftelse Tersløsegaard¤Vandkunsten

Bøger skrevet af Karin Esmann

Du kan købe syv bøger af Karin Esmann her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Karin Esmann fås i et udvalg af formater. Esmanns bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Karin Esmanns "Leg & Litteratur"

Det er muligt at købe Karin Esmanns "Leg & Litteratur" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Syddansk Universitetsforlag.

Karin Esmann "Paradis på jord"

Det er muligt at købe Karin Esmanns "Paradis på jord" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af U Press.
Detaljer
Fulde navn:
Karin Esmann