Bog & idéKarin Hede

Bøger skrevet af Karin Hede

Læs mere om Karin Hede
5 produkter
5 produkter
Hjemmefra
HjemmefraKarin og Kristine Hede
169,95 DKK
Hæftet
(0)
Hjemmefra
Under liv
Under livKarin Hede
249,95 DKK
Hæftet
(3)
Under liv
Bunker
BunkerMartin Bavngaard
99,95 DKK
Indbundet
(0)
Bunker
Under liv
STREAM
Under livKarin Hede
129,95 DKK
Lydbog
(3)
Under liv
Vildspor
VildsporMartin Bavngaard
89,95 DKK
Indbundet
(0)
Vildspor

Mere om Karin Hede

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Karin Hede. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Hedes nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vildspor" udgivet af Hovedland - "Under liv" udgivet af Lytteratur - "Under liv" udgivet af Hovedland - "Vildspor" udgivet af Hovedland - "Bunker" udgivet af Hovedland

Bøger af Karin Hede

Karin Hede har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Karin Hede kan købes i flere forskellige formater. Hedes bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Karin Hedes "Vildspor"

"Vildspor" er tilgængelig online som e-bog. Med "Vildspor" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Hovedland, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Under liv" af Karin Hede

Det er muligt at købe Karin Hedes "Under liv" som lydbog. Det betyder, at så snart du har afsluttet dit køb, kan du downloade "Under liv" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er Lytteratur, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karin Hede