Bog & idéKarin Kell Nielsen

Bøger skrevet af Karin Kell Nielsen

Læs mere om Karin Kell Nielsen
1 produkter
1 produkter
Individuel ledercoaching
Individuel ledercoachingKarin Kell Nielsen
109,95 DKK
EBOG
(0)
Individuel ledercoaching

Mere om Karin Kell Nielsen

Der er kun én bog af Karin Kell Nielsen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Individuel ledercoaching". Det er Dansk Psykologisk Forlag, der har udgivet den på dansk. "Individuel ledercoaching" er desuden en del af serien "Erhvervspsykologiserien".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Karin Kell Nielsens "Individuel ledercoaching"

Hos Bog & idé er "Individuel ledercoaching" tilgængelig som ebog. "Individuel ledercoaching" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af serien "Erhvervspsykologiserien". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag.

Endnu en af Karin Kell Nielsen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Karin Kell Nielsen