Bog & idéKarin Kildedal

Bøger skrevet af Karin Kildedal

Læs mere om Karin Kildedal
5 produkter
5 produkter
Socialfaglig ledelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Socialfaglig ledelseErik Laursen og Randi Riis Michelsen (red.)
305,96 DKK
Hæftet
(0)
Socialfaglig ledelse
Udsatte børn og unge - en grundbog
Udsatte børn og unge - en grundbogChristian Sandbjerg Hansen
479,95 DKK
Indbundet
(0)
Udsatte børn og unge - en grundbog
Aktionsforskning - en grundbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Aktionsforskning - en grundbogGitte Duus
350,96 DKK
Hæftet
(0)
Aktionsforskning - en grundbog
Å bli undersøkt : norske og danske foreldres erfaringer med barnevernsundersøkelsen
Å bli undersøkt : norske og danske foreldres erfaringer med barnevernsundersøkelsenSigrid Nordstoga
509,95 DKK
Hæftet
(0)
Å bli undersøkt : norske og danske foreldres erfaringer med barnevernsundersøkelsen
Sundhedspleje
BOEGERTILSTAERKPRIS
SundhedsplejeElse Guldager Christensen
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedspleje

Mere om Karin Kildedal

Hvis du leder efter en bog skrevet af Karin Kildedal, tilbyder vi et stort udvalg til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Kildedal.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Karin Kildedals bøger udbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Socialfaglig ledelse" udgivet af Samfundslitteratur - "Sundhedspleje" udgivet af Munksgaard - "Udsatte børn og unge - en grundbog" udgivet af Gyldendal - "Socialfaglig ledelse" udgivet af Samfundslitteratur - "Aktionsforskning - en grundbog" udgivet af Samfundslitteratur - "Sundhedspleje" udgivet af Gyldendal - "Å bli undersøkt : norske og danske foreldres erfaringer med barnevernsundersøkelsen" udgivet af Universitetsforlaget

Karin Kildedals bøger

Der er syv tilgængelige bogudgivelser af Karin Kildedal hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Karin Kildedal bøger i flere formater. Kildedals bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Karin Kildedals "Socialfaglig ledelse"

Det er muligt at købe Karin Kildedals "Socialfaglig ledelse" som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Kildedal, kan du godt glæde dig. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Sundhedspleje" af Karin Kildedal

Hos Bog & idé er "Sundhedspleje" tilgængelig som e-bog (pdf-format). Med en e-bogs-udgave af "Sundhedspleje" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Karin Kildedal