Bog & idéKarin Sidén (red.)

Bøger skrevet af Karin Sidén (red.)

Læs mere om Karin Sidén (red.)
1 produkter
1 produkter
Trollbunden : John Bauer och den magiska naturen
Trollbunden : John Bauer och den magiska naturenCarina Rech
589,95 DKK
Indbundet
(0)
Trollbunden : John Bauer och den magiska naturen

Mere om Karin Sidén (red.)

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Karin Sidén (red.). Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig svensk.
- "Trollbunden : John Bauer och den magiska naturen" udgivet af Prins Eugens Waldemarsudde - "Skagen : en skandinavisk konstnärskoloni" udgivet af Carlsson Bokförlag

Bøger af Karin Sidén (red.)

Karin Sidén (red.) har to bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan kun købe -s bøger som indbundet. -s bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Karin Sidén (red.)s "Trollbunden : John Bauer och den magiska naturen"

Det er muligt at købe Karin Sidén (red.)s "Trollbunden : John Bauer och den magiska naturen" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Prins Eugens Waldemarsudde, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på svensk.

"Skagen : en skandinavisk konstnärskoloni" af Karin Sidén (red.)

"Skagen : en skandinavisk konstnärskoloni" er tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på svensk og er udgivet af Carlsson Bokförlag.
Detaljer
Fulde navn:
Karin Sidén (red.)