Bog & idéKarin Svennevig Hyldig

Bøger skrevet af Karin Svennevig Hyldig

Læs mere om Karin Svennevig Hyldig
3 produkter
3 produkter
Innovation i folkeskolen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Innovation i folkeskolenAnne Kirketerp
152,96 DKK
Hæftet
(1)
Innovation i folkeskolen
Hallo - er der hul igennem?
STREAM
Hallo - er der hul igennem?Karin Svennevig Hyldig
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Hallo - er der hul igennem?
Hallo - er der hul igennem?
Hallo - er der hul igennem?Karin Svennevig Hyldig
49,95 DKK
EBOG
(0)
Hallo - er der hul igennem?

Mere om Karin Svennevig Hyldig

Der er mange bøger af Karin Svennevig Hyldig tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Svennevig Hyldig.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hallo - er der hul igennem?" udgivet af Gyldendal - "Hallo - er der hul igennem?" udgivet af Gyldendal - "Innovation i folkeskolen" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Hallo - er der hul igennem?" udgivet af Schønberg - "Hallo - er der hul igennem?" udgivet af Gyldendal

Mere om Karin Svennevig Hyldigs bøger

Du kan købe fem bøger af Karin Svennevig Hyldig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Svennevig Hyldigs bøger kommer i flere formater. Svennevig Hyldigs bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Hallo - er der hul igennem?" af Karin Svennevig Hyldig

Det er muligt at købe Karin Svennevig Hyldigs "Hallo - er der hul igennem?" som lydbog. Karin Svennevig Hyldigs "Hallo - er der hul igennem?" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Hallo - er der hul igennem?" af Karin Svennevig Hyldig

"Hallo - er der hul igennem?" findes på den digitale boghylde som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Hallo - er der hul igennem?" på din enhed og begynde at læse. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karin Svennevig Hyldig