Bog & idéKarina Boldsen

Bøger skrevet af Karina Boldsen

Læs mere om Karina Boldsen
2 produkter
2 produkter
De 7 trin
De 7 trinKarina Boldsen
219,95 DKK
Lydbog
(0)
De 7 trin
De 7 trin
De 7 trinKarina Boldsen
219,95 DKK
EBOG
(0)
De 7 trin

Mere om Karina Boldsen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Karina Boldsen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Boldsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "De 7 trin" udgivet af Andrup & Bjerregaard - "De 7 trin" udgivet af Aros Board og Castro Global - "De 7 trin" udgivet af Andrup & Bjerregaard

Bøger skrevet af Karina Boldsen

Der er tre tilgængelige bøger af Karina Boldsen hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Karina Boldsen kan købes i flere formater. Boldsens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"De 7 trin" af Karina Boldsen

"De 7 trin" er tilgængelig online som lydbog. Karina Boldsens "De 7 trin" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Andrup & Bjerregaard.

"De 7 trin" af Karina Boldsen

"De 7 trin" er tilgængelig online som spiralryg. Dette er en også en fantastisk bog fra Boldsen, som du godt kan glæde dig til at nyde. Det er Aros Board og Castro Global, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karina Boldsen