Bog & idéKarina Halle

Bøger skrevet af Karina Halle

Læs mere om Karina Halle
3 produkter
3 produkter
Deluxe Love (Dumont-Saga, Band 2)
Deluxe Love (Dumont-Saga, Band 2)Karina Halle
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Deluxe Love (Dumont-Saga, Band 2)
Deluxe Nights (Dumont-Saga, Band 3)
Deluxe Nights (Dumont-Saga, Band 3)Karina Halle
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Deluxe Nights (Dumont-Saga, Band 3)
Deluxe Dreams (Dumont-Saga, Band 1)
Deluxe Dreams (Dumont-Saga, Band 1)Karina Halle
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Deluxe Dreams (Dumont-Saga, Band 1)

Mere om Karina Halle

Der er forskellige bøger fra Karina Halle på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Halles nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig tysk.
- "Deluxe Love" i serien "Dumont-Saga" udgivet af SAGA Egmont - "Deluxe Dreams" i serien "Dumont-Saga" udgivet af SAGA Egmont

Bøger af Karina Halle

Der er to tilgængelige bøger af Karina Halle hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Du kan kun bestille Halles bøger som lydbog. Bøgerne af Halle er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af SAGA Egmont.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Karina Halles "Deluxe Love"

Det er muligt at købe Karina Halles "Deluxe Love" som lydbog. Du kan desuden altid have "Deluxe Love" af Karina Halle med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din computer, tablet eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er med i serien "Dumont-Saga". Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på tysk.

Karina Halle "Deluxe Dreams"

Det er muligt at købe Karina Halles "Deluxe Dreams" som lydbog. Når du køber "Deluxe Dreams" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er fuldendt. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er en del af serien "Dumont-Saga". Bogen er til salg hos Bog & idé på tysk og er udgivet af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Karina Halle