Bog & idéKarina Helsted Moe

Bøger skrevet af Karina Helsted Moe

Læs mere om Karina Helsted Moe
1 produkter
1 produkter
Bodyfulness - Din vej tilbage i kroppen
Bodyfulness - Din vej tilbage i kroppenKarina Helsted Moe
129,95 DKK
EBOG
(0)
Bodyfulness - Din vej tilbage i kroppen

Mere om Karina Helsted Moe

Hvis du søger en bog skrevet af Karina Helsted Moe, har du et bredt udvalg tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Helsted Moe.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bodyfulness - Din vej tilbage i kroppen" udgivet af Myrens Forlag - "Bodyfulness - din vej tilbage i kroppen" udgivet af Myrens Forlag

Bøger af Karina Helsted Moe

Du kan bestille to bøger af Karina Helsted Moe her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Karina Helsted Moe kan købes i samtlige formater. Helsted Moes bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af Myrens Forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Bodyfulness - Din vej tilbage i kroppen" af Karina Helsted Moe

Det er muligt at købe Karina Helsted Moes "Bodyfulness - Din vej tilbage i kroppen" som ebog. Med "Bodyfulness - Din vej tilbage i kroppen" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Myrens Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Bodyfulness - din vej tilbage i kroppen" af Karina Helsted Moe

Hos Bog & idé er "Bodyfulness - din vej tilbage i kroppen" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Myrens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Karina Helsted Moe