Bog & idéKarina Krogh

Bøger skrevet af Karina Krogh

Læs mere om Karina Krogh
1 produkter
1 produkter
Turen går til Stockholm & Midtsverige
Turen går til Stockholm & MidtsverigeDidrik Tångeberg
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Turen går til Stockholm & Midtsverige

Mere om Karina Krogh

Karina Krogh har flere bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Krogh.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Turen går til Stockholm & Midtsverige" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Stockholm & Midtsverige" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Stockholm & Midtsverige " i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag

Bøger af Karina Krogh

Der er tre tilgængelige bøger af Karina Krogh hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Kroghs bøger kommer i flere formater. Kroghs bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af Politikens Forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Karina Kroghs "Turen går til Stockholm & Midtsverige"

Hos Bog & idé er "Turen går til Stockholm & Midtsverige" tilgængelig som pdf. Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Karina Krogh. Bogen er en del af Kroghs serie "Politikens rejsebøger - Turen går til". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.

"Turen går til Stockholm & Midtsverige" af Karina Krogh

Hos Bog & idé er "Turen går til Stockholm & Midtsverige" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til". Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karina Krogh