Bog & idéKarina Lykke Grand

Bøger skrevet af Karina Lykke Grand

Læs mere om Karina Lykke Grand
4 produkter
4 produkter
Dansk Guldalder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk GuldalderDavid Burmeister
331,96 DKK
Indbundet
(1)
Dansk Guldalder
P. C. Skovgaard
P. C. SkovgaardGertrud Oelsner
369,95 DKK
Indbundet
(0)
P. C. Skovgaard
Danish Golden Age
DANISH GOLDEN AGEDavid Burmeister
399,95 DKK
Indbundet
(0)
DANISH GOLDEN AGE
Vilhelm Kyhn
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vilhelm KyhnKunstbøger
273,86 DKK
Hæftet
(0)
Vilhelm Kyhn

Mere om Karina Lykke Grand

Her hos Bog & idé ser du et stort sortiment af bøger af Karina Lykke Grand. På listen nedenfor ser du Grands seneste bogudgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Karina Lykke Grands bøger kan købes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Dansk Guldalder" udgivet af SMK Forlag - "DANISH GOLDEN AGE" udgivet af SMK Forlag - "Dansk guldalder" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "P. C. Skovgaard" i serien "Acta Jutlandica¤Humanistisk serie" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Bøger af Karina Lykke Grand

Karina Lykke Grand har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Grands bøger kommer blot som indbundet. Karina Lykke Grand bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Dansk Guldalder" af Karina Lykke Grand

Hos Bog & idé er "Dansk Guldalder" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Det er SMK Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"DANISH GOLDEN AGE" af Karina Lykke Grand

Hos Bog & idé er "DANISH GOLDEN AGE" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er SMK Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Karina Lykke Grand