Bog & idéKarina W. Olsen

Bøger skrevet af Karina W. Olsen

Læs mere om Karina W. Olsen
2 produkter
2 produkter
En halv parade
En halv paradeKarina Watson Olsen
299,95 DKK
Indbundet
(0)
En halv parade
En halv parade
En halv paradeKarina Watson Olsen
199,95 DKK
e-bog
(0)
En halv parade

Mere om Karina W. Olsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger skrevet af Karina W. Olsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Olsens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En halv parade" i serien "En halv parade" udgivet af Egolibris - "En halv parade" i serien "En halv parade" udgivet af EgoLibris

Mere om Karina W. Olsens bøger

Karina W. Olsen har to bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Karina W. Olsen fås i samtlige formater. Olsens bøger er desuden lavet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Egolibris.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Karina W. Olsens "En halv parade"

Hos Bog & idé er "En halv parade" tilgængelig som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "En halv parade" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Olsens serie "En halv parade". Det er Egolibris, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Karina W. Olsen "En halv parade"

Hos Bog & idé er "En halv parade" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er med i serien "En halv parade". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af EgoLibris.
Detaljer
Fulde navn:
Karina W. Olsen