Bog & idéKarina Wittrup

Bøger skrevet af Karina Wittrup

1 produkter
1 produkter
Kræftsygepleje
KræftsygeplejeKaren Trier
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Kræftsygepleje

Mere om Karina Wittrup

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger fra Karina Wittrup. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Wittrup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kræftsygepleje" udgivet af Gyldendal - "Kræftsygepleje" udgivet af Gyldendal

Karina Wittrups bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Karina Wittrup hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Wittrup som hæftet. Bøgerne af Wittrup er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Karina Wittrups "Kræftsygepleje"

Det er muligt at købe Karina Wittrups "Kræftsygepleje" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Kræftsygepleje" af Karina Wittrup

Hos Bog & idé er "Kræftsygepleje" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karina Wittrup