Bog & idéKarl Peder Pedersen

Bøger skrevet af Karl Peder Pedersen

Læs mere om Karl Peder Pedersen
3 produkter
3 produkter
Poul og kærligheden
Poul og kærlighedenKarl Peder Pedersen
219,95 DKK
EBOG
(4)
Poul og kærligheden
Poul og kærligheden
STREAM
Poul og kærlighedenKarl Peder Pedersen
219,95 DKK
Lydbog
(4)
Poul og kærligheden
Poul og kærligheden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Poul og kærlighedenKarl Peder Pedersen
290,46 DKK
Hardback
(4)
Poul og kærligheden

Mere om Karl Peder Pedersen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger fra Karl Peder Pedersen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Pedersens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Poul og kærligheden" udgivet af Gads Forlag - "Poul og kærligheden" udgivet af Gads Forlag - "Poul og kærligheden" udgivet af Gads Forlag - "Kontrol over København" i serien "University of Southern Denmark studies in history and social sciences" udgivet af Syddansk Universitetsforlag

Mere om Karl Peder Pedersens bøger

Karl Peder Pedersen har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Karl Peder Pedersen fås i samtlige formater. Karl Peder Pedersen bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Poul og kærligheden" af Karl Peder Pedersen

"Poul og kærligheden" kan købes online som ebog. Med "Poul og kærligheden" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Gads Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Poul og kærligheden" af Karl Peder Pedersen

"Poul og kærligheden" kan købes som lydbog. Når du køber "Poul og kærligheden" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er færdiggjort. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er Gads Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karl Peder Pedersen