Bog & idéKarl Pedersen

Bøger skrevet af Karl Pedersen

Læs mere om Karl Pedersen
3 produkter
3 produkter
Lydstudie-håndbogen
Lydstudie-håndbogenKarl Pedersen
259,95 DKK
SPIRALRYG
(0)
Lydstudie-håndbogen
Lydstudie - håndbogen 2 - Udstyret, levels.....
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lydstudie - håndbogen 2 - Udstyret, levels.....Karl Pedersen
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Lydstudie - håndbogen 2 - Udstyret, levels.....
Når klovnen græder
Når klovnen græderKarl Pedersen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Når klovnen græder

Mere om Karl Pedersen

Der findes flere bøger skrevet af Karl Pedersen på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Pedersens nyeste bøger.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Karl Pedersens bøger kan købes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Lydstudie - håndbogen 2 - Udstyret, levels....." udgivet af Canta-Libris - "Lydstudie-håndbogen" udgivet af Canta-Libris - "Når klovnen græder" udgivet af Canta-Libris - "Fish Diseases" udgivet af Biofolia

Mere om Karl Pedersens bøger

Du kan finde fire bøger af Karl Pedersen her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Karl Pedersen fås i samtlige formater. Bøgerne af Pedersen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Karl Pedersens "Lydstudie - håndbogen 2 - Udstyret, levels....."

Hos Bog & idé er "Lydstudie - håndbogen 2 - Udstyret, levels....." tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Canta-Libris, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Karl Pedersen "Lydstudie-håndbogen"

Hos Bog & idé er "Lydstudie-håndbogen" tilgængelig som spiralryg. Dette er en også en skøn bog fra Pedersen, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Canta-Libris.
Detaljer
Fulde navn:
Karl Pedersen