Bog & idéKarsten Blem

Bøger skrevet af Karsten Blem

Læs mere om Karsten Blem
2 produkter
2 produkter
Katte Hjerter
Katte HjerterKarsten Blem
199,95 DKK
Hardback
(0)
Katte Hjerter
Møn Hjerter
BOEGERTILSTAERKPRIS
Møn HjerterKarsten Blem
165,96 DKK
Hardback
(0)
Møn Hjerter

Mere om Karsten Blem

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Karsten Blem. På listen nedenfor ser du de nyeste af Blems bøger.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Karsten Blems bøger kan skaffes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Himlen over Gåsetårnet" udgivet af Forlaget Bogprint - "Sig det med ord" udgivet af Forlaget Bogprint - "Bornholmske Hjerter" udgivet af Forlaget Bogprint - "Tivoli hjerter" udgivet af Bogprint

Mere om Karsten Blems bøger

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Karsten Blem hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Du kan bestille Karsten Blem bøger i udvalgte formater. Blems bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Himlen over Gåsetårnet" af Karsten Blem

"Himlen over Gåsetårnet" er tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Bogprint.

Karsten Blem "Sig det med ord"

Det er muligt at købe Karsten Blems "Sig det med ord" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Bogprint.
Detaljer
Fulde navn:
Karsten Blem