Bog & idéKarsten Engsig Sørensen & Jens Hartig Danielsen

Bøger skrevet af Karsten Engsig Sørensen & Jens Hartig Danielsen

Læs mere om Karsten Engsig Sørensen & Jens Hartig Danielsen
2 produkter
2 produkter
EU-retten
BOEGERTILSTAERKPRIS
EU-rettenKarsten Engsig Sørensen & Jens Hartig Danielsen
1259,96 DKK
Hæftet
(0)
EU-retten
Uddrag af EU-Retten
BOEGERTILSTAERKPRIS
Uddrag af EU-RettenKarsten Engsig Sørensen & Jens Hartig Danielsen
386,96 DKK
Hæftet
(0)
Uddrag af EU-Retten

Mere om Karsten Engsig Sørensen & Jens Hartig Danielsen

Der findes mange bøger fra Karsten Engsig Sørensen & Jens Hartig Danielsen på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Danielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Uddrag af EU-Retten" udgivet af Djøf Forlag - "EU-Retten" udgivet af Djøf Forlag

Karsten Engsig Sørensen & Jens Hartig Danielsens bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Karsten Engsig Sørensen & Jens Hartig Danielsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Danielsen kommer kun som hæftet. Bøgerne af Danielsen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Djøf Forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Uddrag af EU-Retten" af Karsten Engsig Sørensen & Jens Hartig Danielsen

"Uddrag af EU-Retten" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"EU-Retten" af Karsten Engsig Sørensen & Jens Hartig Danielsen

Det er muligt at købe Karsten Engsig Sørensen & Jens Hartig Danielsens "EU-Retten" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karsten Engsig Sørensen & Jens Hartig Danielsen