Bog & idéKarsten Friis Johansen

Bøger skrevet af Karsten Friis Johansen

Læs mere om Karsten Friis Johansen
1 produkter
1 produkter
Den europæiske filosofis historie Antikken
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den europæiske filosofis historie AntikkenKarsten Friis Johansen
439,86 DKK
Indbundet
(0)
Den europæiske filosofis historie Antikken

Mere om Karsten Friis Johansen

Karsten Friis Johansen har en del bøger, der kan købes hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Friis Johansens nyeste bøger.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Karsten Friis Johansens bøger kan købes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "The Aristotelian form" i serien "Historisk-filosofiske meddelelser" udgivet af Det Kongelige Danske Videnskabernes Selskab - "Den europæiske filosofis historie Antikken" udgivet af Gyldendal

Bøger af Karsten Friis Johansen

Du kan finde to bøger af Karsten Friis Johansen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Karsten Friis Johansen fås i samtlige formater. Friis Johansens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"The Aristotelian form" af Karsten Friis Johansen

Hos Bog & idé er "The Aristotelian form" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er med i serien "Historisk-filosofiske meddelelser". Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Det Kongelige Danske Videnskabernes Selskab.

"Den europæiske filosofis historie Antikken" af Karsten Friis Johansen

Hos Bog & idé er "Den europæiske filosofis historie Antikken" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Karsten Friis Johansen