Bog & idéKarsten Gynther

Bøger skrevet af Karsten Gynther

Læs mere om Karsten Gynther
2 produkter
2 produkter
Didaktik 2.0
BOEGERTILSTAERKPRIS
Didaktik 2.0Karsten Gynther
270,95 DKK
Hæftet
(0)
Didaktik 2.0
Blended Learning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Blended LearningKarsten Gynther
216,95 DKK
Paperback
(0)
Blended Learning

Mere om Karsten Gynther

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Karsten Gynther. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Gynthers bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "It i alle fag" udgivet af Dafolo - "Didaktik 2.0" i serien "Didaktikserien" udgivet af Akademisk - "Blended Learning " i serien "Unge Pædagogers serie" udgivet af Unge Pædagoger

Bøger af Karsten Gynther

Karsten Gynther har tre bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan finde Karsten Gynther bøger i flere formater. Derudover er bøgerne fra Gynther inddelt i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"It i alle fag" af Karsten Gynther

Det er muligt at købe Karsten Gynthers "It i alle fag" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Dafolo, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Didaktik 2.0" af Karsten Gynther

"Didaktik 2.0" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Gynthers serie "Didaktikserien". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk.
Detaljer
Fulde navn:
Karsten Gynther