Bog & idéKarsten Mellon (red.)

Bøger skrevet af Karsten Mellon (red.)

Læs mere om Karsten Mellon (red.)
4 produkter
4 produkter
Perspektiver på vilde problemer
Perspektiver på vilde problemerAnna Ballan
469,95 DKK
Paperback
(0)
Perspektiver på vilde problemer
Ledelse af medarbejdere
Ledelse af medarbejdereKarsten Mellon (red.)
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Ledelse af medarbejdere
Guide til et godt studieliv
BOEGERTILSTAERKPRIS
Guide til et godt studielivKarsten Mellon (red.)
197,96 DKK
Hæftet
(0)
Guide til et godt studieliv
Ledelse af medarbejdere
Ledelse af medarbejdereKarsten Mellon (red.)
269,95 DKK
EBOG
(0)
Ledelse af medarbejdere

Mere om Karsten Mellon (red.)

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Karsten Mellon (red.), ser du et stort udvalg tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder -s seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Guide til et godt studieliv" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Den ydmyge leder" udgivet af Dafolo - "Mellemledelse i skole og dagtilbud" udgivet af Dafolo - "Den modige leder" i serien "Ledelse for læring" udgivet af Dafolo - "Den gode studiegruppe" udgivet af Dafolo - "Læring eller ikke-læring?" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo

Bøger skrevet af Karsten Mellon (red.)

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Karsten Mellon (red.) hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Karsten Mellon (red.) fås i forskellige formater. - har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Karsten Mellon (red.)s "Guide til et godt studieliv"

"Guide til et godt studieliv" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Karsten Mellon (red.) "Den ydmyge leder"

Det er muligt at købe Karsten Mellon (red.)s "Den ydmyge leder" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Dafolo, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karsten Mellon (red.)