Bog & idéKarsten Nikolajsen

Bøger skrevet af Karsten Nikolajsen

Læs mere om Karsten Nikolajsen
2 produkter
2 produkter
Samfundsfag på tværs
BOEGERTILSTAERKPRIS
Samfundsfag på tværsKarsten Nikolajsen
386,96 DKK
Hæftet
(0)
Samfundsfag på tværs
Den ny indvandring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den ny indvandringKarsten Nikolajsen
341,96 DKK
Hæftet
(0)
Den ny indvandring

Mere om Karsten Nikolajsen

Der er forskellige bøger af Karsten Nikolajsen til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Nikolajsens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Samfundsfag på tværs" udgivet af Systime - "Den ny indvandring" udgivet af Systime

Mere om Karsten Nikolajsens bøger

Der er to tilgængelige bøger af Karsten Nikolajsen hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Nikolajsens bøger kommer blot som hæftet. Nikolajsens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af Systime.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Karsten Nikolajsens "Samfundsfag på tværs"

Hos Bog & idé er "Samfundsfag på tværs" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Systime, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Den ny indvandring" af Karsten Nikolajsen

"Den ny indvandring" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Systime.
Detaljer
Fulde navn:
Karsten Nikolajsen