Bog & idéKarsten Revsbech

Bøger skrevet af Karsten Revsbech

Læs mere om Karsten Revsbech
1 produkter
1 produkter
Kommunalret
KommunalretKarsten Revsbech
349,95 DKK
EBOG
(0)
Kommunalret

Mere om Karsten Revsbech

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Karsten Revsbech. På listen nedenfor finder du de seneste af Revsbechs bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forvaltningspersonalet" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Kommunalret" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Mere om Karsten Revsbechs bøger

Der er to tilgængelige bøger af Karsten Revsbech hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan finde Karsten Revsbech bøger i flere formater. Bøgerne af Revsbech er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Karsten Revsbechs "Forvaltningspersonalet"

Det er muligt at købe Karsten Revsbechs "Forvaltningspersonalet" som ebog. "Forvaltningspersonalet" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Kommunalret" af Karsten Revsbech

"Kommunalret" er til salg som pdf. Dette er en også en fantastisk bog fra Revsbech, som du godt kan glæde dig til at nyde. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karsten Revsbech