Bog & idéKaryna Leon

Bøger skrevet af Karyna Leon

Læs mere om Karyna Leon
1 produkter
1 produkter
Caprice - Wilde Nächte in Cancun
Caprice - Wilde Nächte in CancunKaryna Leon
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Caprice - Wilde Nächte in Cancun

Mere om Karyna Leon

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort udbud af bøger fra Karyna Leon. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Leon.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig tysk.
- "Caprice - Wilde Nächte in Cancun" i serien "Caprice" udgivet af SAGA Egmont - "Caprice - Wilde Nächte in Cancun, Erotikserie" udgivet af SAGA Egmont

Mere om Karyna Leons bøger

Der er to tilgængelige bøger af Karyna Leon hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Leon fås bare som lydbog. Leons bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne publiceret af SAGA Egmont.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Caprice - Wilde Nächte in Cancun" af Karyna Leon

Det er muligt at købe Karyna Leons "Caprice - Wilde Nächte in Cancun" som lydbog. Karyna Leons "Caprice - Wilde Nächte in Cancun" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Bogen er en del af Leons serie "Caprice". Bogen kan købes online hos Bog & idé på tysk og er udgivet af SAGA Egmont.

"Caprice - Wilde Nächte in Cancun, Erotikserie" af Karyna Leon

"Caprice - Wilde Nächte in Cancun, Erotikserie" kan købes online som lydbog. Når du køber "Caprice - Wilde Nächte in Cancun, Erotikserie" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er færdiggjort. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på tysk.
Detaljer
Fulde navn:
Karyna Leon