Bog & idéKaspar Basse

Bøger skrevet af Kaspar Basse

Læs mere om Kaspar Basse
3 produkter
3 produkter
Mig & Joe
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mig & JoeKaspar Basse
269,96 DKK
Indbundet
(3)
Mig & Joe
Mig & Joe
Mig & JoeKaspar Basse
79,95 DKK
EBOG
(3)
Mig & Joe
Mig & Joe
STREAM
Mig & JoeKaspar Basse
79,95 DKK
Lydbog
(3)
Mig & Joe

Mere om Kaspar Basse

Kaspar Basse har flere bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Basse.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mig & Joe" udgivet af Gyldendal Business - "Mig & Joe" udgivet af Gyldendal Business - "Mig & Joe" udgivet af Gyldendal Business

Mere om Kaspar Basses bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Kaspar Basse hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Basses bøger fås i et udvalg af formater. Basses bøger er desuden lavet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal Business.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Mig & Joe" af Kaspar Basse

Hos Bog & idé er "Mig & Joe" tilgængelig som lydbog. Med Kaspar Basses "Mig & Joe" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Gyldendal Business, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Kaspar Basse "Mig & Joe"

"Mig & Joe" er tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Mig & Joe" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal Business.
Detaljer
Fulde navn:
Kaspar Basse