Bog & idéKasper Christiansen

Bøger skrevet af Kasper Christiansen

Læs mere om Kasper Christiansen
1 produkter
1 produkter
Barcelona
BOEGERTILSTAERKPRIS
BarcelonaKarsten Fledelius
168,95 DKK
Hæftet
(0)
Barcelona

Mere om Kasper Christiansen

Der er kun én bog af Kasper Christiansen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Barcelona". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet den på dansk. "Barcelona" er desuden en del af serien "Vide verden".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Barcelona" af Kasper Christiansen

Det er muligt at købe Kasper Christiansens "Barcelona" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Christiansens serie "Vide verden". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Christiansen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Kasper Christiansen