Bog & idéKasper E. Nielsen

Bøger skrevet af Kasper E. Nielsen

Læs mere om Kasper E. Nielsen
2 produkter
2 produkter
Snyd & bedrag
BOEGERTILSTAERKPRIS
Snyd & bedragKasper E. Nielsen
84,96 DKK
Indbundet
(0)
Snyd & bedrag
Frankenstein AS
STREAM
Frankenstein ASKasper E. Nielsen
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Frankenstein AS

Mere om Kasper E. Nielsen

Hvis du mangler en bog skrevet af Kasper E. Nielsen, tilbyder vi et stort udvalg online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Nielsen.
Bøgerne fra Kasper E. Nielsen kan købes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Frankenstein A/S" udgivet af Audioteket - "Mysteriet om guldmagerne" i serien "Mysteriet om -" udgivet af Gyldendal - "Frankenstein A/S" udgivet af Dingbat - "Frankenstein AS" udgivet af Audioteket - "Snyd & bedrag" udgivet af Dingbat

Kasper E. Nielsens bøger

Kasper E. Nielsen har fem bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan bestille Kasper E. Nielsen bøger i samtlige formater. Nielsens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Frankenstein A/S" af Kasper E. Nielsen

"Frankenstein A/S" kan købes som lydbog. Du kan også altid have "Frankenstein A/S" af Kasper E. Nielsen med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din tablet, computer eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen kan købes online hos Bog & idé på sproget kan ikke bestemmes og er publiceret af Audioteket.

"Mysteriet om guldmagerne" af Kasper E. Nielsen

"Mysteriet om guldmagerne" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Nielsens serie "Mysteriet om -". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Kasper E. Nielsen