Bog & idéKasper Eistrup

Bøger skrevet af Kasper Eistrup

Læs mere om Kasper Eistrup
1 produkter
1 produkter
Eistrup Fragmentarium
Eistrup FragmentariumKasper Eistrup
399,95 DKK
Indbundet
(0)
Eistrup Fragmentarium

Mere om Kasper Eistrup

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Kasper Eistrup. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Eistrup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Eistrup Fragmentarium" udgivet af Forlaget Aftryk - "Eistrup Fragmentarium" udgivet af Forlaget Aftryk - "Heavy Rocks - Kasper Eistrup" udgivet af Forlaget Aftryk

Kasper Eistrups bøger

Kasper Eistrup har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Eistrups bøger fås kun som indbundet. Bøgerne af Eistrup er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Forlaget Aftryk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Kasper Eistrups "Eistrup Fragmentarium"

"Eistrup Fragmentarium" kan købes online som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Det er Forlaget Aftryk, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Kasper Eistrup "Eistrup Fragmentarium"

Hos Bog & idé er "Eistrup Fragmentarium" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Forlaget Aftryk, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kasper Eistrup