Bog & idéKasper Grosman Michelsen

Bøger skrevet af Kasper Grosman Michelsen

Læs mere om Kasper Grosman Michelsen
3 produkter
3 produkter
En verden af fysik A
BOEGERTILSTAERKPRIS
En verden af fysik ADanni Thorkild Pedersen
548,96 DKK
Hæftet
(1)
En verden af fysik A
En verden af fysik C
BOEGERTILSTAERKPRIS
En verden af fysik CKasper Grosman Michelsen
548,96 DKK
Hæftet
(0)
En verden af fysik C
En verden af fysik B
BOEGERTILSTAERKPRIS
En verden af fysik BDanni Thorkild Pedersen
548,96 DKK
Hæftet
(1)
En verden af fysik B

Mere om Kasper Grosman Michelsen

Her hos Bog & idé har du et bredt udvalg af bøger fra Kasper Grosman Michelsen. På listen nedenfor finder du de nyeste af Grosman Michelsens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En verden af fysik A" udgivet af Systime - "En verden af fysik B" i serien "En verden af fysik" udgivet af Systime - "En verden af fysik C" udgivet af Systime

Kasper Grosman Michelsens bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Kasper Grosman Michelsen hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Grosman Michelsen som hæftet. Bøgerne af Grosman Michelsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Systime.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Kasper Grosman Michelsens "En verden af fysik A"

"En verden af fysik A" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Systime, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"En verden af fysik B" af Kasper Grosman Michelsen

Det er muligt at købe Kasper Grosman Michelsens "En verden af fysik B" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "En verden af fysik". Det er Systime, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kasper Grosman Michelsen