Bog & idéKasper Valentin

Bøger skrevet af Kasper Valentin

Læs mere om Kasper Valentin
2 produkter
2 produkter
Det som ingen ser
STREAM
Det som ingen serKasper Valentin
49,95 DKK
Lydbog
(1)
Det som ingen ser
Det som ingen ser
Det som ingen serKasper Valentin
149,95 DKK
EBOG
(1)
Det som ingen ser

Mere om Kasper Valentin

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Kasper Valentin. På listen nedenfor ser du de seneste af Valentins bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det som ingen ser" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Det som ingen ser" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Det som ingen ser" udgivet af mellemgaard

Mere om Kasper Valentins bøger

Du kan købe tre bøger af Kasper Valentin her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan finde Kasper Valentin bøger i forskellige formater. Valentins bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Kasper Valentins "Det som ingen ser"

Hos Bog & idé er "Det som ingen ser" tilgængelig som lydbog. Du kan desuden altid have "Det som ingen ser" af Kasper Valentin med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din tablet, computer eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

"Det som ingen ser" af Kasper Valentin

Det er muligt at købe Kasper Valentins "Det som ingen ser" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Det som ingen ser" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Kasper Valentin