Bog & idéKate Pankhurst

Bøger skrevet af Kate Pankhurst

Læs mere om Kate Pankhurst
2 produkter
2 produkter
Fantastisk seje kvinder der forandrede verden
TILBUD
Fantastisk seje kvinder der forandrede verdenKate Pankhurst
119,96 DKK149,95 DKK
Hardback
(3)
Fantastisk seje kvinder der forandrede verden
Fantastisk seje kvinder der reddede planeten
TILBUD
Fantastisk seje kvinder der reddede planetenKate Pankhurst
119,96 DKK149,95 DKK
Hardback
(0)
Fantastisk seje kvinder der reddede planeten

Mere om Kate Pankhurst

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Kate Pankhurst. På listen nedenfor finder du Pankhursts seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fantastisk seje kvinder der reddede planeten" udgivet af Forlaget Albert - "Fantastisk seje kvinder der forandrede verden" i serien "Små mennesker, store drømme" udgivet af Forlaget Albert - "Muffinmysteriet " i serien "Marie Mystik efterforsker" udgivet af Flachs - "Spøgelsesmarsvinet" i serien "Marie Mystik efterforsker" udgivet af Flachs

Kate Pankhursts bøger

Du kan finde fire bøger af Kate Pankhurst her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Pankhursts bøger fås i et udvalg af formater. Pankhurst har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Kate Pankhursts "Fantastisk seje kvinder der reddede planeten"

Det er muligt at købe Kate Pankhursts "Fantastisk seje kvinder der reddede planeten" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Forlaget Albert, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Kate Pankhurst "Fantastisk seje kvinder der forandrede verden"

Hos Bog & idé er "Fantastisk seje kvinder der forandrede verden" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen er med i Pankhursts serie "Små mennesker, store drømme". Det er Forlaget Albert, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kate Pankhurst