Bog & idéKath Stathers

Bøger skrevet af Kath Stathers

Læs mere om Kath Stathers
0 produkter

Mere om Kath Stathers

Der findes en del bøger af Kath Stathers til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Stathers' bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "The Bucket List: 1000 Adventures Big & Small" udgivet af Universe Publishing - "The Bucket List: Wild: 1000 Adventures Big and Small : Animals, Birds, Fish, Nature" udgivet af Universe Publishing

Mere om Kath Stathers' bøger

Kath Stathers har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Kath Stathers fås i udvalgte formater. Stathers' bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Universe Publishing.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"The Bucket List: 1000 Adventures Big & Small" af Kath Stathers

Det er muligt at købe Kath Stathers' "The Bucket List: 1000 Adventures Big & Small" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Universe Publishing.

Kath Stathers "The Bucket List: Wild: 1000 Adventures Big and Small : Animals, Birds, Fish, Nature"

Hos Bog & idé er "The Bucket List: Wild: 1000 Adventures Big and Small : Animals, Birds, Fish, Nature" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Universe Publishing, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Kath Stathers