Bog & idéKatharina Wolter

Bøger skrevet af Katharina Wolter

Læs mere om Katharina Wolter
3 produkter
3 produkter
Die Knopfbüchse - Autobiografie
Die Knopfbüchse - AutobiografieKatharina Wolter
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Die Knopfbüchse - Autobiografie
Das Fenster zur Straße - Ein Eifeldorf im Wandel der Zeit
Das Fenster zur Straße - Ein Eifeldorf im Wandel der ZeitKatharina Wolter
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Das Fenster zur Straße - Ein Eifeldorf im Wandel der Zeit
E Steckelche Läwwe - Geschichte in Geschichten von Mosel - Eifel - Hunsrück
E Steckelche Läwwe - Geschichte in Geschichten von Mosel - Eifel - HunsrückKatharina Wolter
69,95 DKK
Lydbog
(0)
E Steckelche Läwwe - Geschichte in Geschichten von Mosel - Eifel - Hunsrück

Mere om Katharina Wolter

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Katharina Wolter. På listen nedenfor finder du Wolters seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig tysk.
- "Die Knopfbüchse - Autobiografie" udgivet af SAGA Egmont - "E Steckelche Läwwe - Geschichte in Geschichten von Mosel - Eifel - Hunsrück" udgivet af SAGA Egmont - "Das Fenster zur Straße - Ein Eifeldorf im Wandel der Zeit" udgivet af SAGA Egmont

Katharina Wolters bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Katharina Wolter hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Wolter som lydbog. Wolters bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af SAGA Egmont.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Katharina Wolters "Die Knopfbüchse - Autobiografie"

"Die Knopfbüchse - Autobiografie" kan købes som lydbog. Med Katharina Wolters "Die Knopfbüchse - Autobiografie" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på tysk.

Katharina Wolter "E Steckelche Läwwe - Geschichte in Geschichten von Mosel - Eifel - Hunsrück"

Det er muligt at købe Katharina Wolters "E Steckelche Läwwe - Geschichte in Geschichten von Mosel - Eifel - Hunsrück" som lydbog. Når du køber "E Steckelche Läwwe - Geschichte in Geschichten von Mosel - Eifel - Hunsrück" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er fuldendt. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er til salg hos Bog & idé på tysk og er publiceret af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Katharina Wolter