Bog & idéKatherine Dunn

Bøger skrevet af Katherine Dunn

Læs mere om Katherine Dunn
1 produkter
1 produkter
Freak love
STREAM
Freak LoveKatherine Dunn
149,95 DKK
Lydbog
(1)
Freak Love

Mere om Katherine Dunn

Katherine Dunn har mange bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Dunns bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Freak Love" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Freak love" udgivet af Møller - "Freak Love" udgivet af Møller

Bøger skrevet af Katherine Dunn

Katherine Dunn har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Dunns bøger fås i flere formater. Bøgerne af Dunn er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Katherine Dunns "Freak Love"

Det er muligt at købe Katherine Dunns "Freak Love" som lydbog. Du kan også altid have "Freak Love" af Katherine Dunn med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din smartphone, computer eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Katherine Dunn "Freak love"

Det er muligt at købe Katherine Dunns "Freak love" som e-bog. Hvis du køber "Freak love" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Møller.
Detaljer
Fulde navn:
Katherine Dunn