Bog & idéKatherine Richardson

Bøger skrevet af Katherine Richardson

Læs mere om Katherine Richardson
2 produkter
2 produkter
Hvordan skaber vi bæredygtig udvikling for alle?
Hvordan skaber vi bæredygtig udvikling for alle?Katherine Richardson
49,95 DKK
Hæftet
(3)
Hvordan skaber vi bæredygtig udvikling for alle?
Moderne idéer: Hvordan skaber vi bæredygtig udvikling for alle?
STREAM
Moderne idéer: Hvordan skaber vi bæredygtig udvikling for alle?Katherine Richardson
99,95 DKK
Lydbog
(3)
Moderne idéer: Hvordan skaber vi bæredygtig udvikling for alle?

Mere om Katherine Richardson

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Katherine Richardson. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Richardson.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Moderne idéer: Hvordan skaber vi bæredygtig udvikling for alle?" i serien "Moderne Idéer" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Håbets og handlingens pædagogik" udgivet af Gyldendal - "Hvordan skaber vi bæredygtig udvikling for alle? " i serien "Moderne Ideer " udgivet af Informations Forlag - "Agenda 2030 afspejler en udvikling i forståelsen af bæredygtig udvikling" i serien "Artikel fra Kognition og Pædagogik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Mere om Katherine Richardsons bøger

Du kan købe fire bøger af Katherine Richardson her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Katherine Richardson kan købes i flere forskellige formater. Richardson har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Katherine Richardsons "Moderne idéer: Hvordan skaber vi bæredygtig udvikling for alle?"

Det er muligt at købe Katherine Richardsons "Moderne idéer: Hvordan skaber vi bæredygtig udvikling for alle?" som lydbog. Med Katherine Richardsons "Moderne idéer: Hvordan skaber vi bæredygtig udvikling for alle?" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er med i Richardsons serie "Moderne Idéer". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Katherine Richardson "Håbets og handlingens pædagogik"

"Håbets og handlingens pædagogik" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Katherine Richardson