Bog & idéKathleen Becker

Bøger skrevet af Kathleen Becker

Læs mere om Kathleen Becker
2 produkter
2 produkter
111 steder i Lissabon som du skal se
111 steder i Lissabon som du skal seKathleen Becker
249,95 DKK
Hæftet
111 steder i Lissabon som du skal se
Sao Tome and Principe
Sao Tome and PrincipeKathleen Becker
259,95 DKK
Hæftet
Sao Tome and Principe

Mere om Kathleen Becker

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Kathleen Becker. På listen nedenfor finder du Beckers nyeste udgivelser.
Bøgerne fra Kathleen Becker tilbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Sao Tome and Principe" udgivet af Bradt Travel Guides - "111 steder i Lissabon som du skal se" udgivet af Frydenlund - "Sao Tome & Principe " i serien "Bradt Travel Guides" udgivet af Bradt Travel Guides - "São Tomé and Príncipe" i serien "Bradt Travel Guide" udgivet af Bradt Publication

Bøger skrevet af Kathleen Becker

Kathleen Becker har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Becker kommer blot som hæftet. Derudover er bøgerne fra Becker lavet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kathleen Beckers "Sao Tome and Principe"

Det er muligt at købe Kathleen Beckers "Sao Tome and Principe" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Bradt Travel Guides, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

"111 steder i Lissabon som du skal se" af Kathleen Becker

Hos Bog & idé er "111 steder i Lissabon som du skal se" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Frydenlund, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kathleen Becker