Bog & idéKati Hiekkapelto

Bøger skrevet af Kati Hiekkapelto

Læs mere om Kati Hiekkapelto
1 produkter
1 produkter
Kolibrien
STREAM
KolibrienKati Hiekkapelto
149,95 DKK
Lydbog
(1)
Kolibrien

Mere om Kati Hiekkapelto

Der er forskellige bøger af Kati Hiekkapelto på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Hiekkapelto.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kolibrien" udgivet af Turbine - "Kolibrien" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "De ubeskyttede" udgivet af Turbine - "Kolibrien" udgivet af Turbine

Bøger skrevet af Kati Hiekkapelto

Kati Hiekkapelto har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Kati Hiekkapelto fås i samtlige formater. Bøgerne af Hiekkapelto er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kolibrien" af Kati Hiekkapelto

"Kolibrien" er til salg som e-bog. "Kolibrien" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Kati Hiekkapelto "Kolibrien"

"Kolibrien" er tilgængelig online som lydbog. Når du køber "Kolibrien" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er færdiggjort. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kati Hiekkapelto